MKB Systeembeheer

Hekkelman I.T. levert al meer dan 3 jaar slimme ICT oplossingen aan het MKB. Ons team van specialisten richt uw totale kantoorautomatisering zo efficiënt mogelijk in. Veilig. Betaalbaar. Betrouwbaar. Hoe we dat doen? We vertellen het u graag!

ICT… kostenpost of omzetmaker

In de praktijk blijkt dat ICT veelal niet tot de kernactiviteiten behoort. Gevolg: oplossingen die niet optimaal op elkaar zijn afgestemd. Een lagere productiviteit van mensen. Verkeerde producten. Teveel tijd kwijt zijn met beheertaken. Kortom, onnodig hoge (verborgen) kosten. Onze ervaring: een stabiele ICT omgeving is onmisbaar voor een succesvolle onderneming!

Flink besparen op uw automatisering?

Dat kan door goed na te denken over wat u nu en in de toekomst nodig heeft. En dat hoeft niet altijd veel geld te kosten. Vaak is een simpele of alternatieve oplossing al doeltreffend genoeg. Onze IT specialisten denken graag met u mee om uw automatisering zo efficiënt en voordelig mogelijk in te richten.

Een betrouwbare partner

ICT is vaak onmisbaar en bedrijfskritisch. Als geen ander weten wij wat er nodig is om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Graag helpen wij u hiermee. We komen snel met innovatieve ideeën op maat die we direct voor u kunnen uitvoeren. Met als resultaat: een eerlijk advies en vlot werkende automatisering waar u op kunt vertrouwen.

Onze beloften

Kostenbeheersing
Wij maken uw ICT omgeving overzichtelijk. Technisch, strategisch en financieel. ICT kosten zijn voor u geen verrassing meer.
Focus op kernactiviteiten
Het gebruik en onderhoud van een ICT infrastructuur wordt steeds complexer. Beheer uitbesteden aan Hekkelman I.T. geeft u de ruimte om focus te houden op uw kernactiviteiten. Zo kunt u doen waar u goed in bent. En dat loont!
Productiviteit verhogen
Met onze jarenlange ervaring, ruime kennis van verschillende bedrijfsprocessen en hoogwaardige kennis van de laatste technologische ontwikkelingen helpen wij het maximale uit mensen te halen.